Executive Search

YMPACT Recruitment ondersteunt haar klanten op professionele, efficiënte en doeltreffende wijze, met oog voor kwaliteit, creativiteit en nieuwe ontwikkelingen. Als executive search organisatie creëren we de perfecte match. Wij headhunten op functies van management- en directieniveau.

Vanuit onze eigen expertise en jarenlange ervaring in directie- en managementfuncties zijn wij in staat om met de juiste blik en tools de kandidaat te vinden die past bij de ambities en cultuur van de organisatie. Uiteraard voorzien van de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid netwerk op directieniveau. We selecteren getalenteerde kandidaten voor sleutelposities binnen jouw organisatie.

Het bijeenbrengen van de beste managers en directieleden is een belangrijke opgave in een wereld waar hevig wordt geconcurreerd om talent en leiderschap. Wij hebben een pragmatische aanpak, waarbij de ‘kandidaat’ centraal staat. Met onze kennis en ontwikkelingen binnen organisaties en bedrijfstakken zijn wij in staat snel de ideale kandidaat te vinden.

Werkwijze YMPACT Recruitment met betrekking tot Executive Search

De werkwijze en de signatuur van YMPACT Recruitment kenmerkt zich door professionaliteit, kwaliteit, klantgerichtheid en effectiviteit. Daarbij beschikken we over een groot netwerk. Alle topposities worden in duo-vorm (“vier ogen principe”) uitgevoerd en ons unieke recruitmentproces is gebaseerd op de 6 elementen van werkgeluk alvorens wij de kandidaat voordragen, namelijk:

Nieuwe manager of directielid nodig?

Of wil je juist in ons executive netwerk voor high-end jobs met een flinke portie werkgeluk? Neem dan contact op met Monique of Désirée.

NEEM CONTACT OP