Dienstverlening

Wij matchen niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons op alle elementen van werkgeluk inclusief de potentie van de kandidaat, de cultural fit, de toegevoegde waarde en de values van de organisatie.

Wij bieden deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en resultaat te bieden en een eerlijk en transparant beeld te geven van de toekomstige werkgever. YMPACT Recruitment is er voor u op het gebied van Executive search, Werving en Selectie, Interim Solutions en Recruitment Process Outsourcing en een flinke dosis werkgeluk.

Executive Search

Als executive search organisatie creëren we de perfecte match. Vanuit onze eigen expertise en jarenlange ervaring in directie- en managementfuncties zijn wij in staat om met de juiste blik en tools dé kandidaat te vinden die past bij de ambities en cultuur van de organisatie. Hiervoor beschikken we over een uitgebreid netwerk op directieniveau. Ben jij klaar voor professioneel recruitment op een efficiënte en doeltreffende wijze, met als stevige basis werkgeluk?

LEES MEER

Werving & Selectie

YMPACT heeft maar dus slechts één doel en dat is een bijdrage leveren in het werkgeluk voor zowel de nieuwe medewerker als de organisatie. YMPACT creëert samen met organisaties en talenten de perfecte match. Die ontstaat door ons unieke recruitmentproces gebaseerd op WERKGELUK. WERKGELUK levert groei en waarde.

Hierbij zijn belangrijke sleutelwoorden en elementen: zelfinzicht, connectie en duurzaam resultaat. Duurzaam resultaat van persoonlijke groei, door middel van een duurzaam recruitmentproces op basis van werkgeluk.

LEES MEER

Interim Solutions

Behoefte aan duurzame groei én flexibiliteit? Dan is Interim Solutions iets voor jou! Onze talenten hebben direct impact in jouw organisatie. Met hun kennis en kunde zorgen ze ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op jullie niveau óf hoger. Daarnaast geeft hun positief-kritische en professionele blik een extra impuls aan het project of de afdeling. Benieuwd naar onze talenten die groei en waarde voor jouw organisatie creëren?

LEES MEER

Recruitment Process Outsourcing

Door gebruik te maken van Recruitment Process Outsourcing door YMPACT Recruitment haal je een ervaren, full-service recruitment partij binnen die jouw organisatie ondersteunt en ontzorgt. We helpen jouw organisatie door een structurele strategische blik op het menselijke kapitaal binnen de organisatie. We helpen je een level verder bij het uitdragen of uitbouwen van jouw employer brand en staan voor je klaar bij contractafhandelingen, het onboarding traject, het verbeteren van de candidate journey en vele andere HR-taken.

LEES MEER