Over ons

Bij YMPACT Recruitment hebben we maar één doel: de beste match tussen werkgever en werknemer maken. Maar wàt is ‘de beste’ match?

Volgens ons draait de beste match om ‘werkgeluk’. Het is een feit dat 85% van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart (bron: Gallup). Dat moet anders vinden wij. Daarom matchen we niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten we ons op alle elementen van werkgeluk inclusief de potentie van de kandidaat, de cultural fit, de toegevoegde waarde en op de values van de organisatie!

Wij bieden deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en resultaat te bieden en een eerlijk en transparant beeld te geven van de toekomstige werkgever.

YMPACT RECRUITMENT STAAT VOOR:

Y
YOU
M
MATCH
P
PASSIE
A
ACTIE
C
COMPETENTIES
T
TOEGEVOEGDE WAARDE
"Kiezen voor YMPACT Recruitment, is kiezen voor een persoonlijk recruitmentproces. Een professioneel proces met gedegen advies én toegevoegde waarde voor jou én de organisatie wat resulteert in het beste resultaat."

Onze visie

De arbeidsmarkt verandert enorm snel. Deze kandidaat gestuurde markt vraagt om wendbare organisaties die strategische keuzes snel omzetten in daden. Stilstaan is achteruitgang, zeker op het gebied van je Human Capital. Het gaat niet langer om het stellen van lange termijndoelen. De toekomst is middellange termijndoelen en tussentijds bijsturen. Efficiënter onboarden van nieuwe kandidaten d.m.v. unieke recruitmentprocessen en behouden door “doen wat ze zegt en zeggen wat je doet”.

MEER OVER ONS ONTSTAAN

ONS TEAM

Als je met ons werkt, dan werk je met enthousiaste, transparante specialisten in recruitment. We blijven ontwikkelen, doorgroeien en transformeren en bieden dit graag ook aan de bedrijven en kandidaten met wie wij samenwerken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Monique Verstijnen

Owner YMPACT Recruitment | Sales | Consultant Recruitment

Desiree Ooijen

Owner YMPACT Recruitment | Sales | Consultant Recruitment

Milos Erceg

Business Unit Manager Interim Solutions

Thijs van Niekerk

Talent Sourcer

Jolanda Lehmann

Loopbaan Coach

Arthur Jansen

Senior Executive Search Consultant

Saskia Wortelboer

Consultant Recruitment

Willem de Laat

Talent Sourcer

Word jij onze nieuwe collega?

Consultant Recruitment

Ontstaan YMPACT Recruitment

2017

1 Oktober 2017 is YMPACT gestart vanuit Eindhoven. Gevestigd in het Microlab op Strijp-S. Monique Verstijnen en Yuri Zevenbergen, (beiden succesvolle managers bij gerenommeerde corporate organisaties), besluiten om voor zichzelf te beginnen. Simpelweg omdat ze denken, (vanuit hun directie- en management en HR-ervaring), het beter te kunnen én omdat te weinig mensen echt werkgeluk ervaren.

Velen raden het af. Anderen prijzen hun durf en lef. Gewapend met een flinke dosis zelfvertrouwen en hun ervaring met en kennis van de markt starten ze YMPACT; een recruitmentorganisatie met een uniek persoonlijk recruitmentproces gebaseerd op werkgeluk.

2020

In 2020 groeit YMPACT verder. In de afgelopen jaren werkte Monique steeds vaker samen met Désirée Ooijen. Ze kennen elkaar vanuit hun studietijd en weten waarin ze elkaar versterken. Een match met “impact” lijkt gemaakt en in 2020 besluiten ze hun krachten te bundelen. Désirée is dan alweer meer dan 7 jaar eigenaar van haar eigen recruitmentbureau OOVER Recruitment. De visie van YMPACT en OOVER Recruitment matchen perfect. Besloten wordt om de energie, kennis & kunde te bundelen en compleet en krachtig YMPACT Recruitment B.V. te starten. Vanuit hier bouwen ze hard verder om werkgeluk te realiseren voor alle kandidaten en organisaties.

2019

In mei 2019 verhuist YMPACT naar Oisterwijk. YMPACT groeit verder en is een bedrijf zoals oprichter Monique het voor ogen had; persoonlijk, aantrekkelijk en met veel lef!

2022

YMPACT Recruitment bestaat 5 jaar.