Vind jouw werkgeluk met YMPACT Recruitment

Tijdens onze jarenlange ervaring binnen bedrijven én de recruitment branche zagen we de noodzaak om met werkgeluk aan de slag te gaan. Een groot deel van je leven ben je aan het werk, wij vinden dat dit een verrijking moet zijn en geen last.

Naast een inkomen is plezier hebben in je werk voor heel veel Nederlanders niet vanzelfsprekend. Doen wat je leuk vindt klinkt voor velen iets te zweverig wanneer er brood op de plank moet komen. “Werkgeluk, ja heel fijn maar er moet ook gewerkt worden!”

YMPACT heeft maar één doel en dat is een bijdrage leveren aan jouw werkgeluk door het vinden van de perfecte baan die het ‘beste bij jou past’. Hierbij zijn belangrijke sleutelwoorden en elementen: zelfinzicht, connectie en resultaat. Duurzaam resultaat van persoonlijke groei, door middel van een recruitmentproces op basis van werkgeluk. Wij geloven dat bedrijven dienen te investeren in het menselijk kapitaal van de organisatie.

"YMPACT Recruitment creëert samen met organisaties en talenten de perfecte match op basis van werkgeluk. Hierdoor ontstaat duurzame groei en waarde voor zowel de kandidaat als de werkgever."

6 ELEMENTEN VAN WERKGELUK

GEZONDHEID

Gezondheid is belangrijk, voor iedereen. Samenwerking(en), collegialiteit, werktijden, reistijd/afstand en de sfeer op kantoor zijn hier allemaal van invloed op.

TOEGEVOEGDE WAARDE

Why & Values; wat is nu mijn meerwaarde binnen de organisatie? Wat voeg ik toe?

KANTOORGELUK

Kantoorgeluk; een inspirerende werkplek, de faciliteiten, arbeidsvoorwaarden, hybride werken en een team dat voor elkaar klaar staat.

STEMMING

Hoe de culture fit, de omgang met elkaar, is heeft invloed op hoe je jouw rol kunt pakken. Je wilt plezier hebben in je werk.

BETROKKENHEID

Een veilige organisatie waarin er in vertrouwen met elkaars feedback wordt omgegaan. Talenten willen waardering, autonomie en transparantie binnen een organisatie.

COMPETENTIES

De kennis en kunde van de kandidaat. Deze jarenlange (werk)ervaring en opleiding(en) willen talenten optimaal inzetten.

WERKGEVERSGELUK

De perfecte match tussen werkgever en werknemer draait volgens ons om ‘werkgeluk’. Het feit dat 85% (bron: Gallup) van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart, resulteert in minder productiviteit in bedrijven door te weinig betrokken medewerkers in combinatie met een te hoog verloop/ziekteverzuim. Uit het internationale World Happiness Report blijkt dat gelukkige medewerkers productiever, creatiever en innovatiever zijn op het werk en bovendien minder verzuimen.

YMPACT Recruitment biedt deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en een duurzaam resultaat te bieden. Ons uniek recruitmentproces start met het opstellen van ‘de Candidate Persona’. We brengen de ideale kandidaat (Candidate Persona) in beeld door stakeholders, betrokkenen en medewerkers te interviewen. Hierdoor weten we daadwerkelijk wie de perfecte match voor jullie is.

Daarom matchen wij niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons op het totale potentieel van je toekomstige medewerker en zijn (en jouw) werkgeluk! In jouw (toekomstige) organisatie heb je medewerkers nodig die wendbaar, zelfbewust en nieuwsgierig zijn, verbanden leggen en graag experimenteren. Medewerkers die werkgeluk ervaren waardoor ze groeien. Zodra je dit hebt, creëer je voor jezelf ook werkgeversgeluk; een harde kern van gedreven medewerkers.

Wanneer ontmoeten wij elkaar?

En dat is niet alles. Benieuwd naar de verdere stappen van ons unieke recruitmentproces? Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je snel aan de juiste kandidaat. We vertellen je graag meer over ons recruitmentproces en lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT OP

VIND MIJN WERKGELUK

Ben je het zat om met tegenzin naar je werk te gaan? Hoe kan het, dat anderen het naar hun zin hebben op het werk en jij niet kunt wachten totdat je weer naar huis mag? Hoe kan het zijn dat jij net niet de stappen kunt maken die je eigenlijk verdient en waarom lukt het gewoonweg niet?

Kom in actie!

Tijd om actie te ondernemen! Veel talenten halen geen voldoening uit hun werk en dat is natuurlijk zonde, los van het feit dat dit op lange termijn geen energie en werkgeluk oplevert, besteed je een groot deel van je leven tijd op de werkvloer. Hoe kun je (hard) werken leuker maken en meer plezier uit je werk halen? Door te focussen op jouw werkgeluk!

Als je aan de slag gaat met YMPACT Recruitment dan bieden wij je zelfinzicht, connectie en een duurzaam resultaat. Jouw nieuwe baan. Niet zomaar een baan maar één met toekomstperspectief. Toekomstperspectief zodat jij straks weer je dagelijkse portie werkplezier krijgt. We communiceren direct, eerlijk en open. Je weet waar je aan toe bent en daardoor kunnen we juist die perfecte match maken.

YMPACT heeft maar één doel en dat is een bijdrage leveren aan jouw werkgeluk door het vinden van de perfecte baan die het ‘beste bij jou past’. Dat is onze YMPACT!

Wil je hiermee aan de slag? Neem dan contact met ons op!

Wanneer spreken wij elkaar?

Benieuwd naar de verdere stappen van ons unieke recruitmentproces? Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je snel aan de juiste kandidaat. We vertellen je graag meer over ons recruitmentproces en lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

NEEM CONTACT OP