Désirée Ooijen

Owner YMPACT Recruitment | Sales | Consultant Recruitment

Désirée Ooijen

‘’Alles wat je aandacht geeft groeit’’

YMPACT maken bij mens en organisatie, dat is de perfecte match voor mij. Als organisatie hebben we ons gespecialiseerd in werkgeluk. Iets waar ik in geloof. Door mijn jarenlange managementervaring in de werving- en selectiebranche weet ik wat er nodig is om een langdurige match te realiseren tussen kandidaat en organisatie.

Recruitment is een mensenvak en tijdens het intensieve selectieproces heb je eigenschappen zoals persoonlijke aandacht, passie en betrokkenheid nodig voor zowel kandidaten als opdrachtgevers. Alleen zo kun je werkgeluk creëren voor alle partijen. Ik onderhoud ook jarenlang contact met mijn kandidaten. Sterker nog; diverse kandidaten heb ik al meerdere malen mogen begeleiden bij het vinden van nieuw werkgeluk en/of alweer voor mogen recruiten. Met trots kan ik dus zeggen dat kandidaten en klanten mij telkens weer opnieuw weten te vinden!

Met veel plezier ben ik altijd op zoek naar achterliggende motivaties en behoeften om zo maximaal werkgeluk te creëren en mensen met elkaar te verbinden. Recruitment is voor mij echt meer dan alleen het plaatsen van mensen. Ik verdiep me in de bedrijfscultuur van organisaties en in de persoonlijkheid van kandidaten. Het is belangrijk om hierbij duidelijk, direct en open te communiceren. Zo weet ik écht waar ik het over heb en ben ik in staat om een duurzaam resultaat te realiseren. Dit klinkt wellicht cliché, maar het is wel hetgeen waar ik al meer dan 10 jaar succesvol in ben; het oplossen van tijdelijke en structurele personele vraagstukken op het midden, hoger- en topkaderniveau.

Ik wil graag excelleren in recruitment en dat is ook de reden dat ik voor het ondernemerschap heb gekozen. Zo kan ik organisaties voorzien van een breder aspect aan mogelijkheden, samen kijken naar creatieve oplossingen en passende mogelijkheden. YMPACT Recruitment is een betrouwbare partner in dit proces. Samen met Monique zorg ik er ook voor dat we als organisatie niet stil staan, dat we YMPACT Recruitment blijven ontwikkelen, doorgroeien en transformeren. En deze kennis dragen we met veel enthousiasme ook over aan de bedrijven waar we mee samenwerken.

Een toekomst waar iedereen zich herkend in werkgeluk, daaraan werken we samen! Wil jij weten wat dit voor jou of je organisatie kan betekenen? Neem dan zeker contact met mij op.