Monique Verstijnen

Owner YMPACT Recruitment | Sales | Consultant Recruitment

Monique Verstijnen

‘’Zonder wrijving geen glans’’

Opgroeiende in een ondernemersgezin, weet ik vanaf mijn zevende jaar al dat ik directeur wil worden. “Van wat, dat wist ik nog niet”. Startende als accountmanager werd ik salesmanager Zuid-Nederland bij KPN, waarna ik als lead navigator samen met McKinsey een veranderingstraject begeleidde, gebaseerd op LEAN & Agile methodieken. Een traject waarvan ik nu nog de vruchten pluk. Nadat KPN een bedrijfsonderdeel verkoopt aan SPIE, richt ik me meer op detachering en word ik in 2014 director Detachering & ICT. “Ik wilde ‘the waste’ binnen recruitment, veroorzaakt door gebrek aan focus en door snelheid boven duurzaamheid te plaatsen, terugdringen.” Uiteindelijk ben ik door mijn werkervaring, kennis en kunde in 2017 YMPACT gestart. Een onderneming waar ik optimaal werkgeluk en een duurzaam resultaat wil bereiken voor de kandidaat én de organisatie. Met heel veel energie, gedrevenheid en enthousiasme begeleid ik hierin kandidaten en organisaties.

Vanuit mijn eigen kernwaardes focus, passie en discipline ga ik aan de slag. Ik vind het namelijk heel belangrijk dat er een match is met de organisatie en kandidaten waar we voor werven en dat we gezamenlijk voor hetzelfde doel gaan. Meer waarde door bijvoorbeeld persoonlijke groei van de kandidaat en meer waarde voor een organisatie door bijvoorbeeld meer omzet. “Zonder wrijving geen glans” is mijn motto. Vanuit mijn (change)managementervaring schroom ik niet om door te vragen om uiteindelijk tot de kern te komen wat kandidaten en organisatie nu echt nodig hebben om te floreren.

Met mijn commerciële blik en ruime ervaring in diverse management- en directiefuncties in corporate organisaties weet ik waar ik het over heb. Mijn ruimschootse expertise en ervaring (opgedaan in complexe projecten management op directieniveau) ligt op change- en salesmanagement, procesmanagement (LEAN-methodiek) en transitiemanagement.

Gedreven, met een kritische blik en een dosis gezonde lef, zorgen Désirée, ik en het team ervoor dat we echt een stap verder gaan. We gaan voor meer werkgeluk en de perfecte match! Jouw nieuwe baan is niet zomaar een baan, maar één met toekomstperspectief. Toekomstperspectief zodat jij zeker je dagelijkse portie werkplezier krijgt. Dat is onze YMPACT!

Neem zeker contact op als je wilt weten wat meer werkgeluk jou en meer resultaat voor jouw organisatie kan betekenen!