Over YMPACT

Ontstaan van YMPACT Recruitment

1 Oktober 2017 is YMPACT gestart vanuit Eindhoven. Gevestigd in het Microlab op Strijp-S. Monique Verstijnen en Yuri Zevenbergen, (beiden succesvolle managers bij gerenommeerde corporate organisaties), besluiten om voor zichzelf te beginnen. Simpelweg omdat ze denken, (vanuit hun directie- en management en HR-ervaring), het beter te kunnen én omdat te weinig mensen echt werkgeluk ervaren.

Velen raden het af. Anderen prijzen hun durf en lef. Gewapend met een flinke dosis zelfvertrouwen en hun ervaring met en kennis van de markt starten ze YMPACT; een recruitmentorganisatie met een uniek persoonlijk recruitmentproces gebaseerd op werkgeluk.

In mei 2019 verhuist YMPACT naar Oisterwijk. YMPACT groeit verder en is een bedrijf zoals oprichter Monique het voor ogen had; persoonlijk, aantrekkelijk en met veel lef!

In 2020 groeit YMPACT verder. In de afgelopen jaren werkte Monique steeds vaker samen met Désirée Ooijen. Ze kennen elkaar vanuit hun studietijd en weten waarin ze elkaar versterken. Een match met “impact” lijkt gemaakt en in 2020 besluiten ze hun krachten te bundelen. Désirée is dan alweer meer dan 7 jaar eigenaar van haar eigen recruitmentbureau OOVER Recruitment. De visie van YMPACT en OOVER Recruitment matchen perfect. Besloten wordt om de energie, kennis & kunde te bundelen en compleet en krachtig YMPACT Recruitment B.V. te starten. Vanuit hier bouwen ze hard verder om werkgeluk te realiseren voor alle kandidaten en organisaties.

 

OPRICHTERS

Monique Verstijnen

Owner YMPACT Recruitment | Sales | Consultant Recruitment

Désirée Ooijen

Owner YMPACT Recruitment | Sales | Consultant Recruitment