WERKGEVERSGELUK

De perfecte match tussen werkgever en werknemer draait volgens ons om ‘werkgeluk’. Het feit dat 85% (bron: Gallup) van alle werkenden onvoldoende werkgeluk ervaart resulteert in minder productiviteit in bedrijven door te weinig betrokken medewerkers in combinatie met een te hoog verloop/ziekteverzuim. Uit het internationale World Happiness Report blijkt dat gelukkige medewerkers productiever, creatiever en innovatiever zijn op het werk en bovendien minder verzuimen.

Daarom matchen wij niet alleen op basis van ervaring, opleiding en competenties, maar richten ons op het totale potentieel van je toekomstige medewerker en zijn (en jouw) werkgeluk! In jouw (toekomstige) organisatie heb je medewerkers nodig die wendbaar, zelfbewust en nieuwsgierig zijn, verbanden leggen en graag experimenteren. Medewerkers die werkgeluk ervaren waardoor ze groeien. Zodra je dit hebt, creëer je voor jezelf ook werkgeversgeluk; een harde kern van gedreven medewerkers.

Toegevoegde waarde

YMPACT Recruitment biedt deze toegevoegde waarde door kandidaten zelfinzicht, connectie en een duurzaam resultaat te bieden. Ons uniek recruitmentproces start met het opstellen van ‘de Candidate Persona’. We brengen de ideale kandidaat (Candidate Persona) in beeld door stakeholders, betrokkenen en medewerkers te interviewen. Hierdoor weten we daadwerkelijk wie de perfecte match voor jullie is.

 

Wanneer spreken wij elkaar?

En dat is niet alles. Benieuwd naar de verdere stappen van ons unieke recruitmentproces? Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je snel aan de juiste kandidaat. We vertellen je graag meer over ons recruitmentproces en lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Contact